Prijavi se    Kreiraj novi račun

Datum:16.10.2019
Datum objave posljednje vijesti:
O MEDIA EXPRES-u | Pretplata | Oglašavanje u MEDIA EXPRES-u | Privatnost | Kontaktirajte s nama
Izbornik vijesti
____Uvodnik____
Kino
Komunikacije
Nevladine organizacije
Oglašavanje
Pregled medija
Profil
Radio
Regulatorne agencije
Televizija
ZakonodavstvoNapredna pretraga

Papir kao
mobilni
kompatibilan

Izbornik godišnjaka
Kabelski operateri
Televizije
Radio postaje
Dth
Oprema
Rječnik
 Profil 09.12.2017 15:37:06
OIV – INDEKS DOP/ OiV osvojio nagradu Indeks DOP-a za 2016. godinu
Zagreb, Hrvatska (MEDIA EXPRES ADRIA) / 09. 12. 2017. / Krajem studenog 2017. godine svečano su dodijeljene nagrade Indeks DOP-a za 2016. godinu. Tvrtka Odašiljači i veze (OiV) tako je dobitnik već pete nagrade u kategoriji javnih poduzeća za postignuća u društveno odgovornom poslovanju.Nagradu je preuzeo izaslanik Uprave OiV-a, Milan Gjuranić, direktor sektora zajedničkih poslova.

Ovo priznanje označava potvrdu rada cjelokupno kolektiva na očuvanju vrednota kojima se potiče razvoj i provođenje dobre prakse u korist cijele zajednice. OiV će se isto truditi prakticirat i u dugoročnoj budućnosti, priopćeno je iz tvrtke.

Odašiljači i veze hrvatska su državna tvrtka s više od 88 godina iskustva u području radiokomunikacija i telekomunikacija, a pružaju cjelovite usluge odašiljanja radijskih i televizijskih signala, prijenosa slike, zvuka i podataka, usluge kolokacije te suvremene multimedijske usluge. Imeđu ostalih usluga, OiV omogućuje uslugu profesionalnog TV playouta, Cloud Headend uslugu za OTT te satelitskog odašiljanja radijskih i televizijskih programa. Kao trgovačko društvo Odašiljači veze d.o.o. osnovani su u travnju 2002. godine, podjelom Javne ustanove Hrvatska radiotelevizija na Hrvatsku radioteleviziju i Odašiljače i veze.

(LBE) (MEDIA EXPRES ADRIA)
© 2001 - 2019    Media Expres S.R.L.