Prijavi se    Kreiraj novi račun

Datum:16.10.2019
Datum objave posljednje vijesti:
O MEDIA EXPRES-u | Pretplata | Oglašavanje u MEDIA EXPRES-u | Privatnost | Kontaktirajte s nama
Izbornik vijesti
____Uvodnik____
Kino
Komunikacije
Nevladine organizacije
Oglašavanje
Pregled medija
Profil
Radio
Regulatorne agencije
Televizija
ZakonodavstvoNapredna pretraga

Papir kao
mobilni
kompatibilan

Izbornik godišnjaka
Kabelski operateri
Televizije
Radio postaje
Dth
Oprema
Rječnik
 Profil 25.10.2017 19:44:02
KLASIK TV – STUDENI – PREMIJERE / 7. rođendan Klasik TV-a: 7 tjedana uz 7 glavnih nagrada
Zagreb, Hrvatska (MEDIA EXPRES ADRIA) / 25. 10. 2017. / Povodom 7. godišnjice prikazivanja, Klasik TV svojim gledateljima donosi "Vikend smijeha". Tijekom rođendanskog vikenda od 27.-29.10.2017., s početkom u 20.05 sati bit će prikazane neke od najpopularnijih domaćih komedija, njih ukupno devet.

Na sam rođendan, u petak 27.10. u 20h na rasporedu je komedija Dalibora Matanića "Blagajnica hoće ići na more", u 21:35h slijedi crna komedija "Dnevnik Mašinovođe" u kojoj je sjajnu ulogu ostvario Lazar Ristovski, a film je osvojio više nagrada, te u 23:00h "Žikina ženidba" posljednji, deseti, nastavak nekoć popularne godine" s Dragomirom Bojanićem Gidrom u glavnoj ulozi.

U subotu, 28.10. je u 20.05h na rasporedu premijera komedije Snježane Tribuson "Tri muškarca Melite Žganjer". Riječ je o seriji čije će se sve tri epizode prikazati u kontinuitetu. Romantična komedija iz 1998. u kojoj glavne uloge tumače Mirjana Rogina i Goran Navojec u vrijeme premijere popraćena je sjajnim kritikama i vrlo dobrim odzivom publike. Kroz priču o povučenoj slastičarki Meliti i njenoj simpatiji, dostavljaču kolača Janku, ironizira se fenomen latinoameričkih sapunica. Na filmskom festivalu u Puli film je osvojio Zlatne arene za scenarij, scenografiju, montažu, epizodnu žensku (S. Nikolić) te epizodnu mušku ulogu (I. Gregurević), kao i nagradu kritike Oktavijan, a Mirjana Rogina dobila je nagradu Breza za najbolje debitantsko ostvarenje.

Kultna komedija Slobodana Šijana "Maratonci trče počasni krug" na programu je istoga dana u 21.55h, a slijedi humorna drama Kreše Golika "Imam dvije mame i dva tate" s Mijom Oremović, Reljom Bašićem i Fabijanom Šovagovićem u 23.30h.

U nedjelju, 29.10. prikazuje se popularna komedija Vinka Brešana "Kako je počeo rat na mom otoku" u 20.05 h, dok u 21.45 h slijedi još jedan kultni Šijanov film, "Ko to tamo peva".

Vikend smijeha završit će projekcijom mješavine krimića i komedije, "Mala noćna muzika", u 23.10 h s Goranom Kičićem i Vukom Kostićem.

Regionalni filmski kanal, Klasik TV, prisutan je u svim državama regije te u zatvorenim paketima prema dijaspori te redovito zauzima vodeće pozicije po gledanosti.

Na Facebook stranici Klasik TV-a u petak, 27.10. kreće niz nagradnih natječaja koji će trajati do 15.12. a u sklopu kojih se moguosvojiti vrijedne nagrade:VIVAX IMAGO LED TV-43LE75T2,Full; HD,DVB-T/C/T2,MPEG4,CI ; Računalo Tablet PC ACER Iconia One 10 B3-A40 10.1'' QuadCore 1.3GHz 2GB; Mobitel LENOVO Vibe K10A40 C2 Power DualSIM ; Mobitel ZTE Blade A310 Dual SIM ; Hard disk externi 2.5" USB3.0 1TB TOSHIBA Canvio Basic; Slušalice+mikrofon GENIUS HS-G700V naglavne 7.1; Smart watch MEANIT M1 ali i majice s poznatim citatima iz kultnih domaćih filmskih klasika. Klasik TV se na ovaj način želi zahvaliti svim gledateljima na vjernosti i zajedno s vama proslaviti svoj 7. rođendan.


Klasik TV, kabelski / IPTV kanal, emitira filmove, serije, dokumentarce... sadržaj s područja regije, od jugoslavenskih klasika do recentnih filmskih uspješnica iz svih zemalja regije ali i svjetske klasike te inozemne kultne TV serije. Dostupan je u Hrvatskoj, Sloveniji, BiH, Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji te prema dijaspori u 2 milijuna kućanstava.

(LBE) (MEDIA EXPRES ADRIA)
© 2001 - 2019    Media Expres S.R.L.