Prijavi se    Kreiraj novi račun

Datum:16.10.2019
Datum objave posljednje vijesti:
O MEDIA EXPRES-u | Pretplata | Oglašavanje u MEDIA EXPRES-u | Privatnost | Kontaktirajte s nama
Izbornik vijesti
____Uvodnik____
Kino
Komunikacije
Nevladine organizacije
Oglašavanje
Pregled medija
Profil
Radio
Regulatorne agencije
Televizija
ZakonodavstvoNapredna pretraga

Papir kao
mobilni
kompatibilan

Izbornik godišnjaka
Kabelski operateri
Televizije
Radio postaje
Dth
Oprema
Rječnik
 Profil 25.09.2017 19:27:15
IBC 2017 – STYPE – IBC INNOVATION AWARDS / StYpe osvojio IBC Innovation nagrade
Zagreb, Hrvatska (MEDIA EXPRES ADRIA) / 23. 09. 2017. / I tijekom ovogodišnjeg IBC-a dodijeljene su IBC Innovation Awards. Nagrada za najbolju kreaciju sadržaja (Content Creation) dodijeljena je tvrti stYpe i njezinim partnerima, a osvojili su i glavnu nagradu večeri – nagradu sudaca (Judges' Prize).

Za nagrade je zaslužan LUV - Laboratoirie d'univers virtuels, originalni projekt koji pruža neograničenu kreativnost, a nastavlja raditi u ograničenom javnom proračunu. To je novi pristup virtualnim studijima koje su stvorili Groupe Media TFO, stYpe camera tracking system, Epic Games, Zero Density i CEV.
Nagrade za inovacije IBC 2017 jedna je od najvećih nagrada u ovoj industriji koja priznaje kvalitetu proizvoda za praćenje stYpea i koja je prestavila njihov novi proizvod RedSpy.

International broadcasting Convention, IBC, godišnja je konferencija koja okuplja stručnjake iz područja emitiranja, kreatora i pružatelja programskog sadržaja, proizvođača opreme, profesionalne i tehničke udruge. Održava se od 1967. godine u organizaciji 6 partnera iz industrije: The International Association of Broadcasting Manufacturers, The Institution of Engineering and Technology, IEEE Broadcast Technology Society, The Royal Television Society, The Society of Cable Telecommunication Engineers i The Society of Motion Picture and Television Engineers. Broj izlagača na IBC-u eksponencijalno raste svake godine, kao i broj posjetitelja. Tako je 2016. godine IBC ostvario rekordnu posjećenost: IBC 2016 posjetilo je 55796 ljudi iz više od 160 zemalja svijeta. Na izložbi je 2016. godine sudjelovalo više od 1800 izlagača.

StYpe je hrvatska tvrtka koja se bavi hardverskim i softverskim rješenjima za povećanje realnosti u stvarnom vremenu i virtualne studije za emitiranje. Njihov je najpoznatiji proizvod Stype Kit, sistem koji prati poziciju kamere u 3D prostoru, a koriste ga vodeći emiteri poput BBC-a, Fox Sports Australia, Viasat Sporta i drugih. Rješenja Stype Gripa namijenjena su emiterima kojima pružaju usluge 3D grafika u realnom vremenu, sportskih analiza i mnogih drugih. Na IBC-u 2017 predstavit će novi proizvod REDSPY, optički sistem za praćenje kamere. Web adresa na kojoj se nalazi više informacija je www.stypegrip.com

(LBE) (MEDIA EXPRES ADRIA)
© 2001 - 2019    Media Expres S.R.L.