Prijavi se    Kreiraj novi račun

Datum:16.10.2019
Datum objave posljednje vijesti:
O MEDIA EXPRES-u | Pretplata | Oglašavanje u MEDIA EXPRES-u | Privatnost | Kontaktirajte s nama
Izbornik vijesti
____Uvodnik____
Kino
Komunikacije
Nevladine organizacije
Oglašavanje
Pregled medija
Profil
Radio
Regulatorne agencije
Televizija
ZakonodavstvoNapredna pretraga

Papir kao
mobilni
kompatibilan

Izbornik godišnjaka
Kabelski operateri
Televizije
Radio postaje
Dth
Oprema
Rječnik
 ____Uvodnik____ 08.01.2014 17:53:37
Što je Media Expres?
Zagreb, Hrvatska (MEDIA EXPRES Adria)/ 8. januar 2014 / Nove tehnologije omogućavaju protok informacija brži no ikada i komunikacijski sustavi predstavljaju bitan faktor u životu kako pojedinca, tako i društva. U svijetu kojim vladaju televizija, Internet i telefonija bitno je znati pravu informaciju u pravo vrijeme.

Media Expres Adria časopis namijenjen je upravo tome da na vrijeme obavijesti potrošače što se točno događa u tom ubrzanom svijetu u kojem se okreću velike količine novaca. Specijaliziran za regiju Adriatika, Media Expres Adriatic pokriva područje srednje-istočne Europe: Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Hrvatsku, Kosovo, Makedoniju, Sloveniju i Srbiju i kao takav jedinstven je odgovor na potrebe ovog kompleksnog tržišta: objedinjuje najvažnije informacije iz područja telekomunikcija i novih tehnologija iz cijele regije na jednom mjestu.

S jedne strane uska specijalizacija, a s druge obuhvaćanje relevantnog geosociološkog prostora čine Media Expres Adriu onakvom vrstom časopisa koju se mora imati ako se bavite ijednim komunikacijskim poljem. Iako je časopis namijenjen prvenstveno profesionalcima koji se bave područjem telekomunikacija i novim tehnologijama, zanimljiv je i svima koji žele saznati više o tom području upravo zbog toga jer predstavlja objektivan presjek događanja i novosti u komunikacijskim, televizijskim, Internetskim i zakonodavnim segmentima posla unutar regije Adriatika.

Media Expres Adria uzor nalazi u rumunjskoj inačici časopisa, Media Expresu, koji u Rumunjskoj uspješno posluje posljednjih desetak godina i teži tomu da dostigne neupitnu kvalitetu sestrinskog časopisa čija naklada premašuje 500 kopija mjesečno, a čiju strukturu čini između 36 i 52 stranice A4 formata. Media Expres surađuje s autoritativnim udrugama u području komunikacija i odgovarajućim Ministarstvima i državnim tijelima Republike Rumunjske te sudjeluje na nacionalnim i internacionalnim sajmovima i izložbama.
(MEDIA EXPRES Adria)
© 2001 - 2019    Media Expres S.R.L.